SHITET BANESA te VIZIONI

– Hapësira: 116 m2 – Nr. Dhomave: 4 – Adressa: Rr. Astrit Bytyqi, perball Restaurant Adriani, Ferizaj Banesa është e pa-mobiluar, dhe gjindet ne katin -1- te banimit PËRMBAJTJA: Kuzhinë …